-

Handtextat av Lyckliga L8...

...för hand, efter hand & på fri hand


Hej på dej...inte ska du väl stå där i dörren & frysa...gå hem igen :)
Detta är en av alla populära texter, med glimten i ögat, som finns att välja på här i butiken...Hoppas att du hittar just din favorit :)


Det är jag som är Lyckliga L8...

...och det som gör mig så lycklig är att få bo i Fulltofta mitt i natursköna Skåne med min käre make Christer och våra 3 underbara döttrar, Hanna, Maja & Klara som vi är så stolta över. Vi har alltid massor med djur både ute & inne & har tidigare även drivit ett djurhärbärge. Jag har ett förflutet som Hovmästare/värdinna på Trolleholms slott & har även arbetat mycket i mina föräldrars trädgårdsmästeri. Har bl.a. illustrerat böcker & kort som sålts till förmån för UNICEF & mycket annat... Jag är uppvuxen i en mycket kreativ & egenföretagande familj, så det är inte alls konstigt att jag i princip föddes med en penna i handen & ett stort intresse för inredning & pyntande. Jag driver E-butiken Lyckliga L8. 

Vi har ca 60 återförsäljare till mina Lyckliga L8 prylar lite varstans i vårt avlånga land & det blir fler hela tiden och det gör ju mig så jätteglad :) Vill du själv bli återförsäljare, så är du välkommen att höra av dig till oss, vi har lite olika alternativ att erbjuda.


Nej, nu ska jag inte uppehålla dig mer...nu e det bara att klicka sig runt bland allt handtextat & jag hoppas att du hittar något som faller dig i smaken. Om inte, så skräddarsyr jag mer än gärna åt dig, efter dina personliga önskemål...hör av dig så fixar jag det...


Kram 
L8